Friss topikok

Linkblog

blog-e

Miért is?

Ezt a blogot almádiban tanuló diákok hozták létre azért, hogy legyen egy olyan hely, ahol ki lehet beszélni a problémákat, a gondokat (és a jó dolgokat úgy szintén). Reményeink szerint elérjük, hogy mindenkinek felnyíljon a szeme: a Suliért Tenni Kell. Mindenkinek.

Utolsó kommentek

Nem vagdalózni akarunk... (D)

2008.09.24. 17:20 | dlsbbloggerek | 1 komment

Úgy látszik beindult.

Szeretnénk elmondani, hogy a blogot elsősorban információterjesztés céljából hoztuk létre. Eszünk ágában sem volt vitafórumot indítani, ezért meg is kérnénk minden hozzászólót (akik valamiért egyre szebb számmal mutatkoznak :)), hogy próbálja meg ötleteit

1. kiváltképp a témával kapcsolatosan megosztani.

2. Nem szeretnénk, ha vitatkoznánk, mi nem vagdalózni (vagy vagdalkozni) akarunk, csak szeretnénk felnyitni egy- két szemet - legyen az diák vagy tanár -, hogy komolyan kell tekinteni az iskola ilyen nemű gondjait.

3. A hozzászólók érdekében megkérnék mindenkit, hogy töröljük a személyeskedést. Egy "kommentnéven" írjon, aki hozzá szeretne szólni - egyrészt nem akarunk "személyes vitákat" kezdeni, másrészt ki tudja, ki mit fog ehhez szólni "odafönt", nem árt, ha csak egy betűvel vagy becenévvel jelzitek, éppen ki ír.

Egyelőre ennyit kérnénk, remélem minden úgy fog menni, ahogy terveztük, és elérünk valamit... ha kicsi valamit, akor kicsi valamit - de valamit.

Más.

Holnap nulladikos Gólyaavató. Reméljük lesz olyan jó, mint az eddigiek, légyszives minél többen gyertek megnézni, nem tilos itt lenni rajta. A 0.-osoknak pedig egy kalappal. :)

Címkék: nem vagdalózni akarunk

A bejegyzés trackback címe:

https://dlsb.blog.hu/api/trackback/id/tr54679626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ujlaki 2008.09.25. 08:32:43

na végre.
süti beállítások módosítása